Aanmelden

Kun jij goed voetballen? Ga jij wel eens naar het fitness centrum? Of wil jij eens kijken wat je allemaal bij de hockey kan doen? Bekijk dan nu het Sportaanbod.

Meedoen aan IJsselgames is gratis! Hoe?
- Wil je alleen jezelf opgeven? Stuur dan een e-mail naar info@ijsselgames.nl met je persoonsgegevens (naam, leeftijd, email en de sporten waar je graag aan wilt deelnemen).

- Wil je samen met een groepje meedoen? Meld je dan aan via het formulier op onze website. Een groep bestaat uit een begeleider en 1-6 deelnemers.

- Heb je een begeleider? Die kan je ook opgeven voor de IJsselgames.

Wil je meedoen?
Dit jaar kunnen aan de IJsselgames in Zutphen ongeveer (150) deelnemers meedoen. Zij maken kennis met verschillende sporten bij verenigingen.

Leuk toch? Maak een groepje en meld je aan met het aanmeldingsformulier. Alle aanmeldingen worden door de organisatie van de IJsselgames gecontroleerd.

Toch nog vragen?
De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier. Als je het antwoord op jouw vraag niet kunt vinden, mail die dan naar info@ijsselgames.nl

De IJsselgames zijn een initiatief van Zutphen Actief, partner van de gemeente Zutphen. Bekijk hier de privacyverklaring van de gemeente Zutphen.

 

Copyright © 2019 IJsselgames Zutphen - - info@ijsselgames.nl - - Alle rechten voorbehouden.